Resväg

Resan till Indonesien och ut till Rote Island startar i Skandinavien (eller från önskad avreseort) och går först till Qatar för att sedan flyga vidare till Bali där vi övernattar en natt både på utresa och hemresa. Dagen efter tar vi flyget från Bali till Rote (ca. 2 tim 30 min efter byte i Kupang). Vi har valt att ta denna övernattning på Bali för att resan ska bli mer bekväm och för att öka helhetsupplevelsen.

Vi står behjälpliga till för att boka era flygbiljetter mot en mindre avgift om ni inte önskar att boka flyg själva. Om ni vill boka flyg själva så måste ni göra en avstämning med oss före så att det stämmer med ev. biljetter vi bokar till andra gäster på samma resa.

När ni anländer till Bali så tar vi oss till ett hotell i närheten av flygplatsen där vi vilar upp oss inför morgondagens sista flygning ut till själva Rote Island. Väl på Rote Island väntar en transport som tar oss ut till lodgen där vi har gott om tid att rigga inför morgondagens första fiskedag samt ladda upp för det stundande fisket,

Önskar du stanna någon extra dag före eller efter resan för att få uppleva Rote Island eller Indonesien ytterligare så kontakta oss så skräddarsyr vi efter era önskemål.

Rote Island ligger i tidszonen GMT + 8.