Lodgen

Man bor på en lyxig lodge som ligger precis nere vid havet med utsikt över hela Indiska oceanen. Här finns allt du kan tänka dig. Avnjut en drink i poolen efter en heldags fiske med dina vänner samtidigt som ni kan blicka ut över havet eller samlas vid strandbaren och avnjut en kall kokosnöt i solnedgången. Här finns också möjligheten att beställa en helkroppsmassage för att mjuka upp ömma axlar och rygg. Här kommer ni ha en chans att återhämta er på bästa sätt för att vara fulla av energi inför er nästa fiskedag!

Det erbjuds även andra aktiviteter såsom yoga klasser, surfing, kajakpaddling och mycket mer. Vill ni stanna kvar efter eran fiskeresa och bara njuta av denna fantastiska plats så finns det många möjligheter för detta och en perfekt möjlighet att kunna ta med sin bättre hälft på en kombinerad resa.

Samtliga rum är också utrustade med aircondition för högsta bekvämlighet. Maten som serveras håller hög klass och dom fokuserar helhjärtat på att använda sig av råvaror från egen odling eller färskvaror från den lokala marknaden. Vi är övertygade om att ni kommer få en kulinarisk upplevelse på denna fantastiska lodge. All mat, och dryck är inkluderad i priset. (Ej alkoholhaltig dryck)