Live aboard

För att kunna nå de bästa fiskeplatserna och undvika att ödsla tid på långa transporter så använder vi oss utav katamaraner som fungerar som moderskepp för att maximera fisketiden på plats. Vid det norra och södra programmet så ankrar man upp i en väderskyddad vik, medans man i det västra programmet så ankrar man eller driftar ute på bankarna väster om Nosy Be. Det är dock ofta väldigt lugna förhållanden i detta område och det häftigaste är att man också kan fortsätta fiska från moderskeppet kvällstid när man fiskar vid det västra området!

Varje katamaran är inredd med 4 kabiner så att var person får en egen hytt under veckan. Ombord finns också toalett samt dusch samt en större avkopplingsyta med soffor samt ett soldäck där du kan njuta av solen eller Madagaskars magiska stjärnhimmel på kvällen över en kall drink.

Med på katamaranen fick också en kock som ser till att det aldrig går någon nöd på er och serverar god mat tillredd på färska, lokala råvaror. Frukost och middag samt tillhörande aptitretare efter fisket serveras ombord på katamaranen medan lunchen serveras ombord på båten under fiskedagen.

Katamaranerna är utrustade med ett dubbelskrov som gör dem mycket stabila och säkerhetsställer trevliga kvällar även i måttlig vind. De har både motorer och segel för extra säkerhet, likaså VHF-radio, GPS, satellittelefon, flytvästar och första hjälpen kit. 220 V eluttag finns också ombord för att ladda telefonen, kameror eller datorer under veckan.

Vi har även möjlighet att boka en större Katamaran om man vill bo tillsammans, upp till 8 personer där man sover 2 i varje hytt. AC finns i dessa kabiner. Hör av er för er om ni önskar detta upplägg så återkommer vi med prisbilden för detta.