Boende

Boendet är en nybyggd tvåplansvilla på 175 kvm med 3 terrasser och en fantastisk utsikt över havet. Lägenheten är fullt utrustad för självhushåll, komplett kök med kyl/frys, diskmaskin, kaffebryggare och all nödvändig köksutrustning. Det finns 3 sovrum med en dubbelsäng i varje rum. Det finns möjlighet att dra isär sängarna i två av sovrummen. Boendet är anpassat för 6 personer men har plats för 8 personer om man använder sig av de 2 extrasängarna som finns tillgängliga. Det finns två badrum med dusch och toalett samt en tvättstuga med tvättmaskin. Boendet är utrustat med aircondition samt fritt wifi och tv.

Det finns också tillgång till en stor pool samt möjlighet att grilla dagens fångst på en utav de tre uteplatserna. Här står solstolar och parasoll redo för en njutbar vistelse. Sängkläder, handdukar och slutstädning ingår i priset.

Boendet ligger ca 15 minuters promenad från hamnen. Vi rekommenderar dock att ta hyrbil eller taxi då boendet ligger beläget högt över havet. Med bil tar det ca 8 min att köra. En taxi kostar runt 10-12 euro om man önskar detta. En liten matbutik, bar och apotek finns också inom gångavstånd från boendet.

Det finns många trevliga restauranger i San Sebastián där ni kan få uppleva den spanska matkulturen. Här finns flera restauranger som serverar många lokala spanska delikatesser. Vill ni besöka en fin restaurang nära ert boende så kan vi rekommendera det kända hotellet Parador som håller en riktigt hög standard på deras restaurang, här finns även möjlighet att avnjuta en härligt frukost innan ni åker ut på havet. Ni kan också fråga besättningen ombord på båten om deras rekommendationer på lokala restauranger. Vi rekommenderar varmt att besöka en av de lokala barerna på torget efter avslutat fiske. Här samlas sportfiskare för att prata om dagens fiske, vilket brukar vara en mycket trevlig sammankomst.

Önskar ni istället bo på ett finare hotell med frukost inkluderat så rekommenderar vi Parador Hotell, som ligger endast 5 min gångtid från ert boendet, eller 2 min med bil. Här kan ni också avnjuta fantastiska middagar med utsikt över San Sebastián. Kontakta oss vid alternativa boenden för priser och tillgänglighet.