Båten

Vår samarbetspartner har en Hatteras 38ft utrustad med dubbla MAN Diesel a`450 hk. Fullt utrustad med elektronik från Simrad med gps, radar och ekolod. Båten har också två “outriggers” samt ett “tuna-tower” där man kan gå upp och spana efter ytaktivitet. Den är med andra ord den perfekta båten för big game fiske med en god marschfart även i tuff sjö vilket är en förutsättning för ett lyckat fisket efter den blåfenade tonfisken och är en erkänt bra båt för att locka upp marlin till båten. Denna båt ger er gäster högsta komfort under fisket med både aircondition, sköna soffor, badrum samt kyl uppfylld med både vatten, läsk och öl. Lunch kommer serveras under dagen vid önskad tidpunkt.

Det finns också möjlighet att ladda elektronik via båtens 220V system. Vi rekommenderar 4 fiskande, men det finns möjlighet att vara upp till 6 personer i båten.

All fiskeutrustning är inkluderat i båten.

Bränslet till båten är ej inräknat i priset utan betalas efter varje avslutad fiskedag.
Vid fiske efter blåfenad tonfisk bör man räkna med bränslekostnader på ca 250-600 EUR per dag på ett 8-10h pass. Detta varierar beroende på hur långt man kör och hur snabbt man söker efter fisken ute till havs. En högre marschfart gör att man täcker av större områden, vilket ökar chanserna till att finna stimmen av blåfenad tonfisk men medför också en högre bränsleförbrukning. Det är upp till er gäster att i samråd med kaptenen bestämma taktik för dagen. Vid fiske efter blue marlin bör man räkna med bränslekostnader på ca 250-350 EUR per dag. Bränslepriserna kan variera över tid så ovanstående kostnader bör ses som ett riktmärke.